Dec 29, 2012

Tips Hilangkan jerawat


Assalamualaikum . 



Actually , aku takde pape nak cerita so hari ini aku hanya nak berkongsi tips cara hilangkan jerawat dengan mudah tanpa menggunakan bahan kimia atau benda alah yg berbuih tu . Tapi , ramai pulak gugurls ambil jalan mudah , picit jerawat . korang tak tahu ke , bila korang picit jerawat tu akan timbul satu lagi jerawat dan akan menyebabkan parut . 

penyelesaiannya mudah jew , aku pun selalu buat bila tumbuh jerawat . Dalam 2 atau 4 hari camtu la jerawat hilang . Iaitu , korang pakai bedak sejuk bersama perahan air limau nipis . pakai la tiap-tiap malam sebelum tidur . Bagi yang mengalami masalah jerawat yg banyak dekat muka tu , boleh la guna bedak sejuk dan perahan air limau nipis tu . Ia akan mengurangkan jerawat korang . 

Maybe pedih sikit and ada rasa gatal-gatal sikit . Tapi sekejap jew . Kalau amalkan hari-hari , takde la rasa gatal dan pedih tu ! 

okay , tu aje tips nya . selamat mencuba ! xD


No comments:

Post a Comment

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥