Dec 30, 2012

Tutorial : Get MP3 Links *new version !

Assalamualaikum .

Hai korang . Eiyra is back . now , i will make new tutorial about links mp3 for cute mp3 like me . ada dua cara , first ! korang pergi Irondj dan second cara baru ! korang pergi mp3skull . Basic for newbie , mereka akan cari link dekat irondj and terpaksa cari link mp3 panjang berjela . now , cara mudah untuk dapatkan link tanpa perlu copy link panjang-panjang . Yang ni pendek sahaja . let's start tuto !

First korang pergi dekat mp3skull .

Then , korang search lagu yang korang nak dan tekan download . camni :

*klik untuk tumbesaran !

Lepas tekan download , korang copy code lagu . contoh macam kat bawah :

*klik untuk tumbesaran !

Then , korang past la di code Html korang , kalau yg dah ada replace code lama dengan code baru (code lagu sahaja !!)

mudah , kan ? hihi . selamat mencuba ! ^_^









No comments:

Post a Comment

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥