Apr 3, 2015

Jana Pendapatan Dengan Nuffnang

Assalamualaikum.

Sekarang macam-macam cara nak jana pendaftaran. Tak kisah bermodal ataupun FREE!!! Eh excited pulak.

Zaman moden sekarang anything impossible dengan adanya teknologi sekarang. Dengan telefon yang semakin canggih dan tak lupa laptop. Kedua-duanya memerlukan internet bukan. Ha! daripada korang buang masa main game, jom jana pendapatan dengan Nuffnang.  Lagi jimat, tak perlu modal.  korang hanya perlu buat letak iklan Nuffnang dalam blog. Contoh kat blog den ni.

Paling menarik kalau korang dapat kekalkan Glitterati berwarna kuning. Korang lebih banyak komisen daripada non-Glitterati. Berdasarkan pemerhatian aku, tak tahulah kalau salah.. Non-Glitterati hanya bergantung pada setiap klik yang bernilai 0.15 sen tak silap. Tapi, kalau Glitterati, korang akan diberi iklan, berdasarkan dari jumlah viewers blog, korang akan dapat imbuhannya. Seronok tak?

Tapi untuk mendapat Glitterati, korang jangan sesekali letak link atau daftar dengan other affiliates lain, contoh 8says, Churp-churp atau advertise lain. Ini kerana keahlian istimewa korang akan hilang dan automatik akan menjadi non-Glitterati.

Jom daftar Nuffnang sekarang. Ramai yang dapat income dari Nuffnang. Kalau RM100 tu common la, tapi paling gempak ada yang cecah 4k. Sapa nak bagi macam tu je. Jangan risau, Nuffnang tiada unsur penipuan. Contoh, satu blog yang aku follow ni.. dia dah dapat imbuhan dia, siap dia ajar trick lagi macam mana nak dapat income banyak. Pada blogger kat luar sana yang masih belum berdaftar dengan Nuffnang sekarang. Aku dah! yeehaaa.

No comments:

Post a Comment

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥