May 5, 2015

Proses Cashout Nuffnang

Assalamualaikum.

Minggu lepas aku sesaja je hantar ticket dengan Nuffnang. Salah satu untuk Nuffnang menyedari kewujudan blog kita adalah dengan hantar ticket. Last aku hantar ticket tahun lepas -..-" haha, nasib baik, Nuffnang masih beri cpuv dekat blog ni. hihi. Aim aku hantar ticket haritu sekadar nak bertanyakan tentang cara cashout Nuffnang and limitednya.  Dan bolehlah aku berkongsi cerita dengan korang.

Ini soalan yang aku tanya. Bi terabur, kah! takpe asal dia faham sudah.
ni yang pihak Nuffnang reply.

Translation:

Apabila duit dah RM50 maka dengan itu, korang dah boleh cashout duit and no limits. At least, lebihkan seringgit atau dua ringgit sebab untuk transaksi pengeluaran duit, akan dikenakan caj perkhidmatan seringgit. Tapi gst, maybe RM1.06. ahaks.. 

Glitterati akan ambil masa dalam 30 hari untuk cashout dan untuk non giltterati, akan ambil masa 60 hari. Kiranya duit korang akan dapat 30 hari selepas tarikh yang direquest. contoh 30 March korang request payment, 30 April korang dapat.





2 comments:

  1. Terbaek.. :)


    44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur"

    ReplyDelete
  2. Terbaek. :)


    44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur"

    ReplyDelete

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥