Nov 24, 2015

3 BENDA YANG AKU RASA PERLU DALAM BLOG

ASSALAMUALAIKUM.

Aku rasalah benda terpenting yang wajib ada dalam blog.

pertama; follow button. tak kisah tumblr style or join this site tu. nanti kalau orang nak follow susah bila tak ada benda alah dua tu.

kedua; chatbox. tahu boleh komen, tapi kekadang nak komen lambat sebab loading --''

ketiga; blog archive. nanti senang nak stalk entry lama kahkahkah! **dah diam**

itu je yang aku rasa paling penting selepas iklan nuffnang dengan traffic source.


No comments:

Post a Comment

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥