Nov 22, 2015

Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA"

ASSALAMUALAIKUM. 

Okay rasa macam dah lama sangat tak join giveaway/segmen. hati ni memang terdetik giveaway dari myra&ina dan juga segmen dari blogger Mawar Assufi sebab syarat mereka sangat simple! rugilah kalau tak join sebab yang pertama hadiah dia memang menarik, kedua, syarat sangat simple, tak cerewet and tak memeningkan. ahahaha! ketiga, boleh merapatkan ukhawah sesama blogger :)


KLIK BANNER BERJEMAAH :D

errrr tetiba awkward pula. hihi.

** Menetap (Negeri) : Menetap di Dungun, Terengganu Darul Iman.

** Kerjaya/Study : Part Time Blogger di QWERTYUIOP & IMPERFECT dan Merupakan Pelajar Semester 4 Diploma Pengurusan & Teknologi Pejabat di Uitm Dungun.

** Sebab Anda Blogging : Saya suka menulis dan berkongsi cerita/idea dengan semua orang. Oh ye,  saya suka membebel sorang-sorang (sebab saya tak ramai kawan, wakakaka)

** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club?
Nyatakan kelab tersebut : Kelab Blogger BenAshaari. hahahah (den lupa dah join kelab blogger hahahaha!)


17 comments:

  1. thanks for tagging :D
    all the best tau :)

    ReplyDelete
  2. Salam awk ;-)

    akak follow awk k....eh kat bawah tu awk join club Benashaari kan? hihihi

    Oh menetap di Ganu ye...hihihihi

    ;-) salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, Thank you akak! actually lupa nak letak --' haha

      Delete
  3. Salam awak.. Hihi. Thank you sudi join.

    And wow! Adik kita pun UiTM Dungun . hehe. Tapi dia cos ICT . Hehee, now dia dekat dungun lah. sebab tengah practise Brass Band . hihiii

    Macam berguna jugak buat segmen ni . hehee. kenal kwan baru mcm awak dan blogger lain2 juga :)

    ReplyDelete
  4. Wa'alaikummussalam. sama-sama.
    seriously sis?
    iyup, sangat bermanfaat sebab dapat kenal semua org di dunia blog ni. salam kenal sis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. YUppp.. dia baru masuk sem 2 ni. Tapi dah kena transfer ke Chendering sebab cos ICT. Memang macam tu eh? Main transfer transfer.. huhu

      Delete
  5. Wa'alaikummussalam. sama-sama.
    seriously sis?
    iyup, sangat bermanfaat sebab dapat kenal semua org di dunia blog ni. salam kenal sis :D

    ReplyDelete
  6. om datang dari segmen yang sama. Singgah dan terus follow

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    ReplyDelete
  7. akak singgah dari segmen sama.. bestkan tempat belajar dekat ngan laut..hihihi..ptg2 makan kepok lekor tepi laut hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat datang !
      iyup, kalau stress belajar lepak tepi laut hahaha

      Delete
  8. Hai. Salam kenal. Jom singgah blog Eiqa. :)

    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  9. Hai, salam perkenalan.
    Jom singgah sini pulak ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  10. Jom jemput singgah ke rumah jiran2 baru .. ehhe

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal :) Blog comel je hehe http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥