Nov 25, 2015

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik

Assalamualaikum. bertemu lagi kita, hahahahaa!

jika tengok pada title tak perlu aku kabo beritahu tujuan sebenar aku menulis menaip entry ini uhuks.

yes!! sebagai peminat tegar komik made in Malaysia, tak salah kalau aku menyokong hasil karya mereka-mereka yang terlibat dalam pembikinan komik ini. dan aku rasa pasti mereka di luar sana berebut nakkan komik limited edition. termasuk aku ! hahahaha, tak salah mencuba nasib kan kan kan. wish me luck kihkih.

actually, aku perasan sekarang tak banyak dah komik keluaran Malaysia. aku perasan terlebih komik jepun pulak singgah ke Malaysia. jadi, jom! mari ! dan jom lagi kita sokong karya Malaysia kita dengan menyertai mini giveaway dari ZyraRoxx ! yes, aku suka tengok blog dia yang berkarya seni tu.

Untuk join, korang kena ikut semua syarat-syarat yang ditetapkan. nak tahu apa syarat dia, jom berjemaah klik banner di bawah :D


9 comments:

Don't Spam. Positive words only, pretty ♥